ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Şahin Ortaokulu

Şbt

Şahin Ortaokulu ailesi olarak 6 şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı yine  6 şubat depreminde hayatını kaybetmiş olan Yağmur RİFAİOĞLU na ait ''Yağmur'un Şarkısı'' adlı eseri seslendirerek anma törenimizi gerçekleştirdik.

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı,sevgi ve rahmetle anıyoruz

Ara

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK'ın katılımıyla Kızılcahamam Bizim Anadolu Vakfı İHL'de düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM tarafından okulumuza ait Okulum Temiz Sertifikası 2023-2024 , Okul Müdürümüz Ali TUNCA'ya takdim edilmiştir. Okulum Temiz Sertifikasının alınmasında emeği geşen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Okulumuza hayırlı olmasını dlileriz.

Ara

Okulumuzda 9 yıl Okul Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra emekliye ayrılan Okul Müdürümüz Nalan İNCECİK Ankara Valiliğimiz tarafından Hizmet Şeref Belgesi ile taltif edilmiştir. Hizmet Şeref Belgesi Okul Müdürümüz Ali TUNCA tarafından takdim edilen, Nalan İNCECİK Müdürümüzü tebrik ediyoruz.

Kas

Kahramankazan İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Selim PARLAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM okulumuzda yeni göreve başlayan Okul Müdürü Ali TUNCA'ya hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular. Okul Müdürü Ali TUNCA ile birlikte 5-D Sınıfı Türkçe Dersi ziyaretinde de bulundular. Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” nin “Bilen Oturur Etkinliği” Sayın Kaymakamımız Abdullah Selim PARLAR’ın  öğretmenliğinde,  öğrencilerimizin unutamayacağı güzel bir anı oluşturdu.  Nazik ziyaretlerinden dolayı Kahramankazan İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Selim PARLAR'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM’ a Şahin Ortaokulu Ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Kas

Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliği kapsamında, İlçemizde fidan dikim etkinliği Saray Mahallesi Tusaş Kavşağı orman arazisinde 11 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de yapılmış olup, etkinliğe öğrencilerimizle ve velilerimizle katılım sağlanmıştır.

Kas

Şahin Ortaokulu olarak Kahramankazan Kaymakamlığı adına, Atamızın aramızdan ayrılışının 85. Yılında, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı  düzenlemiş bulunuyoruz. Yaşamını milletine adayan, bir imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet kuran eşsiz bir lider, mümtaz bir devlet adamı, büyük bir komutan ve dâhi olan, hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan, sadece Türk Ulusu için  değil dünya ulusları tarafından da sevgi ve saygı gören Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde, Onun aziz hatırası önünde kendisini saygı, sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Ekm

İlçemizde yapılan Badminton Turnuvasınada bireysel yarışmada okulumuz öğrencilerinden Buse YILMAZ ilçe ikincisi, Alperen ÖZKÖK ilçe üçüncüsü, İsmail Eren KARADAŞ ilçe dördüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi, onları yetiştiren Sevim ÖZTÜRK ve Elvan ZEYBEK GÜNEL öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

İlçemizde yapılan Basketbol Turnuvasında kızlarda ilçe birinciliği, erkeklerde ilçe üçüncülüğü ve ilçe dürdüncülüğü kazanan basketbol takımında görevli öğrencilerimizi, onları turnuvaya hazırlayan Elvan ZEYBEK GÜNEL ve Sevim ÖZTÜRK öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.