ANKARA / KAHRAMANKAZAN - Şahin Ortaokulu

KAHRAMANKAZAN KAYMAKAMI SAYIN ABDULLAH SELİM PARLAR'IN OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ TUNCA'YI ZİYARETİ

Kahramankazan İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Selim PARLAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM okulumuzda yeni göreve başlayan Okul Müdürü Ali TUNCA'ya hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular. Okul Müdürü Ali TUNCA ile birlikte 5-D Sınıfı Türkçe Dersi ziyaretinde de bulundular. Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” nin “Bilen Oturur Etkinliği” Sayın Kaymakamımız Abdullah Selim PARLAR’ın  öğretmenliğinde,  öğrencilerimizin unutamayacağı güzel bir anı oluşturdu.  Nazik ziyaretlerinden dolayı Kahramankazan İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Selim PARLAR'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal YILDIRIM’ a Şahin Ortaokulu Ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

22-11-202322-11-202322-11-2023

Yayın: 22.11.2023 - Güncelleme: 22.11.2023 20:35 - Görüntülenme: 116